Hastanede şok olay! Soyunma odasında gizli kamera

Hastanede şok olay! Soyunma odasında gizli kamera
Hastanede şok olay! Soyunma odasında gizli kamera

Haber: Şeyda AŞATIR/ Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan olay bu kadarına da pes dedirtti. Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hemşirelerin soyunma odasına, temizlik işçisi Serkan K. tarafından gizli kamera yerleştirildiği ortaya çıktı.

Hemşirelerin dikkati ise skandala engel oldu. Olayın bir hemşire tarafından fark edilmesinin ardından, gizli kamerayı yerleştirdiği iddia edilen şahıs gözaltına alındı. Daha sonra mahkemeye çıkarılan şüpheli Serkan K. tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde, hemşirelerin kıyafetlerini değiştirmek için kullandıkları soyunma odasına, temizlik işçisi Serkan K. tarafından gizli kamera yerleştirildiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta kamera yerleştirildiğini fark eden bir hemşire olayı güvenlik güçlerine bildirdi. Olayın ortaya çıkmasının ardından şahıs işten çıkarıldı ve hastanede inceleme yapan polis ekipleri, gizli kamerayı buldu. Serkan K. Emniyette yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Serkan K. tutuklanarak ceza evine gönderildi.

İlginizi Çekebilir