Usta gazeteci Doğan Heper'e veda

Usta gazeteci Doğan Heper'e veda
Usta gazeteci Doğan Heper'e veda

Doğan Heper son yolculuğuna uğurlanıyor. Heper için ilk tören 53 yıldır kapısını aşındırdığı Milliyet gazetesinde düzenlendi. Terene Milliyet çalışanları ve ailesi katıldı.

Tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz cuma günü 80 yaşında hayatını kaybeden Milliyet’in duayen ismi Doğan Heper’i bugün ebediyete uğurluyoruz. gazetemizin kurucusu Abdi İpekçi’den sonra en uzun süre genel yayın müdürlüğünü yürüten Heper için ilk tören saat 11.00’da 53 yıldır kapısını aşındırdığı Milliyet gazetesinde gerçekleşti.Törene Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, gazete çalışanları ve Heper'in ailesi ve dostları katıldı. 

'GERİDE BIRAKTIĞI EN ÖNEMLİ BİR MİRAS'

Törende konuşan Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, "Hepimizin ağabeyi, ustası, hocası olarak ayrılıyor Doğan ağabey. Onu sonsuzluğa uğurlamak için buradayız hep birlikte. 23 yıl boyunca hayatının en önemli noktası Milliyet oldu. Milliyet’e ve Milliyet'in ilkelerine sahip çıkmak onun için birinci öncelikti. Bugün geride bıraktığı en önemli miras da bu zaten. Hepimizin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun" dedi. Törende imam dua edip mesai arkadaşlarından helallik aldı.

 

İlginizi Çekebilir